avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contabilizare venit nerambursabil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contabilizare venit nerambursabil

Buna ziua.

Detin o intreprind.individ. (cultura strugurilor) cu impozitare pe baza de venit real. Intrebare: am obtinut fonduri europene nerambursabile pt. tinerii care se muta la tara - acest venit cum il inregistrez in registrul de incasari si plati ca un venit .....impozabil, neimpozabil?:(Si il inregistez in registru pe baza extrasului de cont (cand apare op-ul ) sau in momentul cand ridic banii din cont pe baza de foaie de varsamant?? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Fonduri eurpene nerambursabile- venituri pentru pfa? CatalinRadulescu CatalinRadulescu Fondurile europene nerambursabile si neimpozabile sunt considerate venituri? (vezi toată discuția)
Registrul jurnal de incasari si plati Roxie Roxie Buna seara, Detin PFA pe domeniul traduceri de anul trecut din februarie si am de completat registrul de incasari si plati. Ce anume se trece in el? ... (vezi toată discuția)
Inregistrare sume din fonduri europene SL24ADE SL24ADE Am un pfa cu cod caen 0150. Am accesat fonduri europene si am primit 35000 euro in anul 2013 . Cum inregistrez aceasta suma ( 35000 euro) in ... (vezi toată discuția)