avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineață! Ajutați-mă va rog cu câteva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineață! Ajutați-mă va rog cu câteva informații! ...

Bună dimineață! Ajutați-mă va rog cu câteva informații! O vecina de-a familiei mele(acesta ne-a îngrijit pe mine și pe surorile mele când eram mici, la bătrânețe părinții mei au avut grija de vecina) a decedat luna trecuta și a lăsat apartamentul mamei mele prin testament! Nepotul de frate al decedatei a contestat testamentul! Menționez faptul ca fratele decedatei nu mai trăiește! Testamentul e autentic, redactat la notar, plus ca exista și adeverința de la medicul psihiatru care atesta ca era în deplinătatea facultăților mintale! Ce șanse de reușită are nepotul? Ce anume putea sa conteste? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2021
Mircea Maris, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mircea Maris , utilizator 09:46, 18 Februarie 2021
e treaba lui ce contesta, sunt zero sanse de reusita pt el, orice ar cere.
Mulțumesc mult

gi-jane2 a scris:

e treaba lui ce contesta, sunt zero sanse de reusita pt el, orice ar cere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate testament ilemile ilemile buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie legata de valabilitatea unui testament autentificat.persoana care lasa prin testament are 73 de ani(reprezinta ... (vezi toată discuția)
Testament al3ksandru al3ksandru am ingrijit o batrana.aceasta mi-a lasat testament notarial (dupa ce in prealabil am scos certificat medico-legal de la INML care sa ateste ca era in ... (vezi toată discuția)
Anulare testament niculaucarmen niculaucarmen o femeie in varsta de 83 ani a lasat mostenire, prin testament, toate bunurile, femeii de serviciu, fara ca familia acesteia sa stii. Acest testament a fost ... (vezi toată discuția)