avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca am descoperit ca am lipsa 1200 mp din terenul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca am descoperit ca am lipsa 1200 mp din terenul de 3600 mp ...

Daca am descoperit ca am lipsa 1200 mp din terenul de 3600 mp care apare pe contractul de vanzare cumparare si in extrasul CF, exista vreo posibilitate sa imi fie restituita diferenta de bani platita in plus la impozit timp de 20 de ani?

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare teren, va rog ajutor samy64 samy64 buna ziua va rog ajutati-ma .Mama mea a vandut un teren ingradit in suprafata de 2000mp situat in extravilanul municipiului Sighisoara la data de 08.mai .2006. ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare - antecontract de vanzare cumparare romeosuceava romeosuceava Buna ziua ! Am o problema pentru care va cer un sfat. Am incheiat in luna aprilie 2010 un Antecontract de Vanzare Cumparare pentru un teren in suprafata ... (vezi toată discuția)
Modificare rol fiscal. posibil? CIPRIAN.V CIPRIAN.V 1.Un contract de vanzare- cumparare s-a perfectat pentru un imobil cu o suprafata de 4500 mp teren si o casa, in anul 1997. 2. Nu s-a facut cadastru, s-a ... (vezi toată discuția)