avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La ce data a fost abrogată legea 127/2019 si ce numar ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La ce data a fost abrogată legea 127/2019 si ce numar are abrogarea ...

La ce data a fost abrogată legea 127/2019 si ce numar are abrogarea în Monitorul Oficial?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 19 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr. 127/2019 nu este abrogata .

Legea va intra in vigoare la data de 01.09.2023, potrivit modificarilor aduse prin OUG nr.8/2021.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In momentul de fata (august 2021), pentru iesirea la pensie se ... JOHNVASILE JOHNVASILE In momentul de fata (august 2021), pentru iesirea la pensie se aplica Legea 263/2010 cu modificarile si completarile ulterioare. Acum doi ani pe 8 iulie 2019 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am 60 ani si trei copii.pot depune dosarul pentru ... otto2007 otto2007 Buna ziua, am 60 ani si trei copii.Pot depune dosarul pentru pensionare la limita de varsta? Cu cei 6 ani care se dau pt copii ar fi 66 de ani. (vezi toată discuția)
Buna seara am si eu o intrebare cind intra in vigoare legea de ... ovidiu liliana ovidiu liliana buna seara am si eu o intrebare cind intra in vigoare legea de pensionare cu reducerea virstei de pensionare pentru mamele care au crescut 3 sau mai multi ... (vezi toată discuția)