avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Va rugam sa actualizati informatia dvs furnizata
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Va rugam sa actualizati informatia dvs furnizata

Va rugam sa actualizati informatia dvs furnizata prin articolul referitor la reevaluarea cladirilor PJ in vederea impozitarii o data la 5 ani, din 18.01.21 (Autoritățile s-au răzgândit: Reevaluarea clădirilor deținute de firme trebuie făcută o dată la cinci ani începând din 2021, nu din 2022)!

DITL a calculat, deja, 5% la valoarea de impunere, in conditiile in care 2021 ar fi al 4-lea an de la ultima eval.
Multumesc,
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri liviana2001 liviana2001 Buna seara, detin evaluare cladire nerezidentiala(sediu firma) din februarie 2012. In vederea impozitarii cladirii este valabila(mai putin de 5 ani) sau era ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire reevaluata ElenaBucuresti ElenaBucuresti Buna ziua, Am o garsoniera pe persoana juridica cumparata in dec 2011. Nu am facut reevaluarea la 3 ani conform legii, adica cel tarziu in dec 2014, ci ... (vezi toată discuția)
Reevaluare cladire constantindarius constantindarius Buna ziua, O societate comerciala SRL a achizitionat in aprilie 2010 o cladire (punct de lucru) intrebarea mea este cand va trebui sa reevaluam aceasta ... (vezi toată discuția)