avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acum 3 ani cineva a depus dosar impotriva mea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acum 3 ani cineva a depus dosar impotriva mea declarand ca m ...

Acum 3 ani cineva a depus dosar impotriva mea declarand ca m a vazut conducand la varsta de 17 ani fara permis. Si are martori, insa nu are dovezi.
Intre timp am implinit 18 ani si am luat cartenul, in momentul de fata mai exista posibilitatea sa mi se retina permisul de conducere?

Alte discuții în legătură

Acum 3 ani cineva a depus dosar impotriva mea declarand ca m ... Andreea torica Andreea torica Acum 3 ani cineva a depus dosar impotriva mea declarand ca m a vazut conducand la varsta de 17 ani fara permis. Si are martori, insa nu are dovezi. Intre timp ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere - proprietate? dumitreldd dumitreldd Retinerea permisului de conducere fara a se elibera dovada, fara a exista un martor la fata locului, fara a se mentiona motivele pentru care s-a intocmit pv-ul ... (vezi toată discuția)
Infractiune la regimul circulatiei sniper sniper In luna februarie o prietena a mea a fost vazuta de catre 2 persoane conducand un autovehicul fara a poseda permis de conducere, undeva intr-o mica ... (vezi toată discuția)