avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara. Este legal ca politia rutiera sa emita o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara. Este legal ca politia rutiera sa emita o decizie ...

Buna seara. Este legal ca politia rutiera sa emita o decizie de supendare a dreptului de a conduce dupa aproape 4 ani de la data ramanerii definitive a unei hotarari judecatoresti ?
Avocatul mi-a zis ca acest lucru nu este posibil deoarece art 118. alin 4, precizeaza in mod expres ca suspendarea ar incepe fara nici-o formalitate dupa 30 de zile de la data ramanerii definitive a hot judecatoresti, chiar daca permisul nu este predat.

Are vreun rost sa mergem mai departe cu cererea de anulare a deciziei de suspendare emise de seful politiei rutiere in contencios administrativ ? Exista sanse ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: mariogav , utilizator 22:21, 8 Martie 2021
Am depus cererea de anulare, problema este ca azi am discutat cu un jurist care mi-a sugerat sa transmit si o plangere prealabila catre IPJ pentru a nu risca sa-mi fie anulata cererea ca inadmisibila.
Avocatul mi-a zis ca in acest caz nu este necesar sa mai depunem plangere prealabila dar oricum se mai documenteaza.
Ce parere aveti ? Sa mai depun plangerea prealabila ? Mentionez ca am primit deja numar de dosar. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Carmencozo Carmencozo Ce faci daca nu ai acces la net și aștepți acasă o comunicare sa predai permisul dupa pierderea unui proces de contestare?!?! (vezi toată discuția)
Dacă am o hotărâre judecătorească definitivă în urma unui ... ionica.taslovan17@gmail.com ionica.taslovan17@gmail.com Dacă am o hotărâre judecătorească definitivă în urma unui apel făcut la tribunal, când trebuie să predau permisul de conducere, de exemplu sentința ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am pierdut apelul unde am contestat un pv de contraventie ... dragos_cozma dragos_cozma Buna ziua.Am pierdut apelul unde am contestat un pv de contraventie in care imi era suspendat permisul.Am vazut decizia pe net,inca nu am primit nimic scris.In ... (vezi toată discuția)