avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata reparatiei unei portiuni din acoperisul comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata reparatiei unei portiuni din acoperisul comun

Buna ziua,

Rog să-mi spuneți dacă pentru reparația unei porțiuni de acoperiș comun - ce acoperă integral apartamentul unuia dintre cei trei vecini de la ultimul etaj - trebuie sa plătim toți de pe scară sau doar cei aflați sub apartamentul vecinului în cauză.

Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2021
daralu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 09:26, 1 Martie 2021
Se plateste de toti.
Multumesc.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Se plateste de toti.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acoperisul repreinta parte comuna
Conform disp L nr 196/2018 toti proprietarii detin obligatia legala sa contribuie pentru administrarea si asigrarea starii tehnice a partii comune de condominiu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, cele scrise mai sus, sunt aspecte corecte si legale - insa, din experienta proprie, va aduc la cunostinta ca este total neindicat ca reparatia terasei sa se faca pe portiuni.
Cred ca ati inteles: reparati totul sau nimic si mare atentie la repararea responsabila a gurilor de evacuare a apelor provenite din ploi si zapezi. Apelati la meseriasi seriosi !
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! referitor la repartizarea cheltuielilor cu privire ... Leonte Liviu Leonte Liviu Bună ziua ! Referitor la repartizarea cheltuielilor cu privire la lucrări (acoperirea cu carton bituminat a acoperișului blocului). ... (vezi toată discuția)
Izolatie acoperis bloc Tudor! Tudor! Buna ziua, Recent s-a facut izolarea acoperisului blocului cu carton si smoala cred, va rog sa imi spuneti cum se impart corect cheltuielile locatarilor din ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc cu 4 etaje villian99 villian99 Buna ziua, s-a construit acum 17 ani pe un bloc cu 4 etaje, un acoperis. Vecinii nu au dorit sa contribuie cu nimic la constructia acoperisului, deci a fost ... (vezi toată discuția)