avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu cuvenit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu cuvenit

Vă rog să-mi spuneți ce salariu trebuia să incasez pentru luna ianuarie ținând cont că toată luna am fost în concediu medical iar salariul de încadrare este 2676 lei.
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: GAGI , utilizator 16:13, 22 Februarie 2021
Nu veti primi salariu, ci indemnizatia de concediu medical.

Plata concediului medical se face in functie de codul de diagnostic trecut pe certificatul de concediu medical., luandu-se in calcul media veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie maternitate IOANA_81 IOANA_81 in ianuarie 2018 am intrat in concediu prenatal, indemnizatie de maternitate, cele 126 de zile, am citit ca se determină ca medie a veniturilor lunare din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt în șomaj de la 1 feb, între timp am avut ... Crist77 Crist77 Bună ziua. Sunt în șomaj de la 1 feb, între timp am avut o intervenție chirurgicala și sunt în concediu medical. Cum se calculează indemnizația? ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal Kbhe Kbhe Cum se calculează concediu de risc maternal din 2018 Ianuarie? Mulţumesc (vezi toată discuția)