avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am nevoie de ajutor cu un contract pentru identitate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am nevoie de ajutor cu un contract pentru identitate vizuala ...

Am nevoie de ajutor cu un contract pentru identitate vizuala care sa mearga in America. Ma poate ajuta cu niste costuri + estimarea?
Cel mai recent răspuns: alexandrum23 , utilizator 16:10, 21 Februarie 2021
Ce obiect va avea contractul?
Ce înseamnă identitate vizuală?
Este un contract de prestare servicii, de mine catre un business din America. Am deja un draft de contract, doar ca am nevoie de ajutor pentru a-l putea traduce in engleza (presupun ca nu sunt anumiti termini si trebuie scris intr-un anumit mod) si pentru a-l adapta fix la nevoile noastre.

Identiate vizuala - Strategie de brand + logo design cu concepte, revizii etc (pot oferi detaliile exacte in privat)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online diana.iacob1 diana.iacob1 Buna ziua! Doresc sa deschid un magazin online, insa fiind mai diferit decat celelate magazine, am nevoie de ajutorul dvs. Va voi explica care va fi mersul ... (vezi toată discuția)
Incadrare masura fonduri europene razvancristea razvancristea Salutare, As avea nevoie de niste informatii de la dvs. si o sa incerc sa dau detalii cat mai clare despre ce ar fi vorba. In ceea ce ma priveste: - 24 ... (vezi toată discuția)
Contract achitare servicii prestate online, plati restante marinfo marinfo Buna ziua, Colaborez de ceva cu o companie din Maria Britanie, prestari servicii online - remote, fapt pentru care primesc compensatie luna de luna fixa, eu ... (vezi toată discuția)