avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Meditatiile se vor desfasura la sediul PFA, adica ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Meditatiile se vor desfasura la sediul PFA, adica acasa.

Buna seara.
Am o intrebare legata de meditatiile oferite elevilor. Daca cineva isi face un PFA pentru acest lucru, ce se intampla daca meditatiile se vor desfasura la sediul PFA, adica acasa? Spatiul respectiv (de ex. o camera din casa personala) va avea o alta impozitare si va trebui chemat si un evaluator pentru stabilirea impozitului? Sau mai bine merg la copii acasa ca sa predau lectiile particulare si am cu mine o casa de marcat mobila cu care sa pot elibera bon fiscal?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Profesor - meditatii in mod legal - cum? matprof matprof Sunt profesor de matematica (angajat la stat) si vreau sa dau si meditatii/lectii particulare in mod legal. Intrebari: 1) Este obligatoriu sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la scoala de dans (srl). robert333 robert333 Doresc sa infiintez o scoala de dans ( srl)..da stiu.. ca ong si etc.. dar eu din diverse motive legate de viitor doresc sa fie srl. deci : o scoala de ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru un pfa (servicii de înfrumusețare) Larisa2020 Larisa2020 Buna ziua. Detin un PFA (servicii de înfrumusețare) ,nu am punct de lucru stabil si doresc sa imi achizitionez o casa de marcat dar mi s a zis ca nu pot ... (vezi toată discuția)