avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Copie conform cu originalul - intrebare specifica. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Copie conform cu originalul - intrebare specifica. Buna ziua, ...

Copie conform cu originalul - intrebare specifica.

Buna ziua, In cadrul unui dosar de judecata am depus ca si anexe mai multe documente certificate de mine cu semnatura ca sunt "cf cu originalul".

Cum trebuie sa procedez cu urmatoarele 2 categorii de documente:

- captura tip poza dintr-un sistem electronic de depuneri cereri / contestatii catre primarie. Contestatia am depus-o electronic, nu am nimic pe format hartie.
- o copie primita de la primarie dupa un document original (Hotarare Consiliu Local).

Trebuie sa certific in vreun fel aceste 2 tipuri de documente?

Multumesc anticipat pt raspuns.

Alte discuții în legătură

Comunicare defectuoasa cu instanta prin intermediul emailului si semnatura electronica calificata Lucian P. Lucian P. Buna ziua, Am trimis la judecatorie, prin intermediul emailului, o plangere contraventionala pentru anularea unei amenzi aplicata de IJJ Constanta. Odata ... (vezi toată discuția)
Am o factură scanată, primită pe e-mail și printată, însă contabila nu vrea sa o deconteze. ce este de făcut? Gya2000 Gya2000 Am o factura scanata, primita pe e-mail si printata, insa contabila nu vrea sa o deconteze. Ce este de facut? Mentionez ca nu pot intra in posesia unei facturi ... (vezi toată discuția)
Copia unui document poate fi considerata falsa? sturmi sturmi Am o intrebare? O copie a unui document poate fi considerata reala sau falsa? O simpla copie! (vezi toată discuția)