avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare: ...

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare:
daca in acest moment exista norme de aplicare pentru Legea nr. 239/2020, iar aceasta actualizare introduce un avantaj important pentru parinti. Suma de 1.500 lei/copil poate fi obtinuta lunar de la angajator!.
Am discutat cu angajatorul despre aceasata lege si mi-a spus ca pot beneficia doar in momentul in care se vor da de la minister norme de aplicare pentru aceasta lege.
Multumesc !

Cel mai recent răspuns: iuliana0025 , utilizator 14:02, 22 Februarie 2021
aceasta lege nu este obligatorie
Va multumesc, nu este obligatorie , dar exista acele norme de aplicare? ca asta mi-au spus, iti dam doar daca apar acele norme....

magiccom a scris:

aceasta lege nu este obligatorie

Nu exista inca norme de aplicare insa angajatorul isi poate concepe singur procedurile de aplicare
Multumesc !
luminita29 a scris:

Nu exista inca norme de aplicare insa angajatorul isi poate concepe singur procedurile de aplicare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,sti cumva daca au intrat in vigoare normativele legii ... Ardeleanu Madalina Ardeleanu Madalina Buna seara,sti cumva daca au intrat in vigoare normativele legii 239/2020? Normele de aplicare a legii,care sunt? Multumesc (vezi toată discuția)
Legea 239/2020 mari18ro mari18ro Buna seara! Recent am înțeles ca s-a aprobat legea 239/2020. Îmi puteți da mai multe detalii despre aceasta? Multumesc! (vezi toată discuția)
Legea 239/2020 Ghidura Ghidura Bună ziua, am nevoie de câteva lămuriri in legătură cu legea 239/2020 1. Soția a solicitat angajatorului informații despre cum ar putea beneficia de ... (vezi toată discuția)