avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Mi-am schimbat și numele și prenumele pe ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Mi-am schimbat și numele și prenumele pe cale administrativă, ...

Bună ziua! Mi-am schimbat și numele și prenumele pe cale administrativă, cum este menționat în articolul 4, unde spune că o persoană își poate însuși pseudonimul dacă îl folosește permanent în profesia/activitatea ei. Așadar, sunt practic o altă persoană, cu o identitate nouă. Drept urmare, doresc să îmi schimb toate celelalte acte, inclusiv diploma de bacalaureat. Pot obține o diplomă originală, ori nu se poate decât un duplicat? Și dacă doar un duplicat, va fi acesta valabil la o eventuală angajare și dacă îl las gaj la facultatea unde sunt studentă? Care este diferența dintre o diplomă originală și un duplicat? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:46, 22 Februarie 2021

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)
Corectarea numelui in certificatul de nastere madalina_petrut madalina_petrut Ma numesc Popa (cas. Petrut) Ioana Madalina si sunt studenta in anul 6 la UMF Tg.Mures. Problema mea este urmatoarea: in certificatul de nastere prenumele de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)