avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,va rog să-mi răspundeți la urmatoarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,va rog să-mi răspundeți la urmatoarea întrebare,: ...

Buna ziua,va rog să-mi răspundeți la urmatoarea întrebare,: am fost concediat acum puțin timp. Am intrat în șomaj. Dacă mă angajez iar de la noul loc de muncă sunt concediat mai pot sa beneficiez de șomaj?. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 22 Februarie 2021
Depinde de durata c.i.m. incheiat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept somaj-dupa somaj eugendiriczi eugendiriczi Subiect: drept somaj - dupa somaj am fost angajat si am intrat in somaj, m-am angajat cu contract de munca determinat. pot sa mai beneficiez de somaj daca ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere in somaj monicalirca monicalirca Buna ziua, O persoana si-a gasit un loc de munca inainte de a-i expira perioada de somaj. Inainte de terminarea perioadei de proba de 90 de zile, intervin ... (vezi toată discuția)
Concediu,indemnizatie copil cu jumatate de norma maria85maria maria85maria Buna ziua! Va rog,cineva sa ma ajute.Sunt angajata din 01.03.2012 cu jumatate de norma ,salarul brut de 420 lei.Am ramas gravida in 25.08.2012.Este posibil sa ... (vezi toată discuția)