avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara. In decembrie a intrat in vigoare Legea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara. In decembrie a intrat in vigoare Legea 290/2020 prin ...

Buna seara.
In decembrie a intrat in vigoare Legea 290/2020 prin care racordarea la energie electrica este gratuita pentru consumatorii casnici.
In urma procedurilor legale, mi s-a emis in iulie 2020 Avizul Tehnic de Racordare permanenta, cu o valabilitate de 12 luni.
Astazi am solicitat continuarea procedurilor respectiv racordarea propriu-zisa la energie electrica si mi s-a spus ca se face doar contra cost intrucat legea e valabila doar pentru racordarea la gaz.
Intrucat costurile sunt destul de ridicate, va rog sa-mi spuneti cum sa procedez sa beneficiez de prevederile acestei legi.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:23, 22 Februarie 2021
Asemenea racordării la gaze, și racordarea la rețelele electrice va fi, în curând, gratuită pentru clienții casnici
www.avocatnet.ro/articol_567...

Depuneti o sesizare la ANRE.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! stiti daca se poate face bransare la energie electrica ... milikutza milikutza Buna ziua! Stiti daca se poate face bransare la energie electrica fara sa se mai achite taxa de bransare? Stiu ca se preconiza un Ordin prin care se reglementa ... (vezi toată discuția)
Racordarea unui imobil la reteaua de alimentare cu energie electrica cos75 cos75 Incerc de ani intregi sa racordez la reteaua de alimentare cu energie electrica o casa construita in Maramures. Initial, primaria a fost de acord sa ne ... (vezi toată discuția)
Salut, am următoarea situație. in vederea obținerii autorizației ... Hn1990 Hn1990 Salut, Am următoarea situație. In vederea obținerii autorizației de construire am obținut de la e-distributie muntenia aviz amplasament favorabil. Mai ... (vezi toată discuția)