avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita

Buna ziua
Tatal meu a facut un credit la banca pentru a isi cumpara o casa .Cand a facut creditul era in concubinaj cu o femeie care dupa spusele ei a platit avansul la casa.Tata a mai trait un an dupa ce a facut imprumutul.El mai are doi copii din alte casatorii(eu si fratele meu).Dupa moartea lui,concubina lui nu l-a declarat mort la banca si a platit in continuare ratele la banca.De cand cu,coronavirus ea nu a mai putu sa plateasca ratele si a strans ceva bani datorie la banca.Acum am primit si eu si fratele meu niste acte prin care tata este executat silit pentru neplata ratelor.In ce fel ne afecteaza asta pe noi(Eu si fratele meu avem de luat niste bani de la Anrp pentru o casa mai veche).Care sunt urmatorii pasi in legatura cu executarea silita.Noi dupa moartea lui am mers la un birou notarial si am obtinut niste cetificate cu calitate de mostenitori.
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2021
dsmihalea, utilizator

Alte discuții în legătură

Credit imobiliar in concubinaj - deces titular, succesiune dsmihalea dsmihalea Buna ziua Tatal meu a murit si in urma lui a ramas o casa luata in rate Inainte sa moara cu un an tatal meu a facut un credit la banca cu care si-a luat o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, partaj in concubinaj in conditiile urmatoare? Ionela_Ionela Ionela_Ionela Buna ziua, Incerc sa fiu cat mai la obiect. Am luat un credit ipotecar doar pe numele meu, el fiind codebitor cu venituri 0 (asa a fost trecut in ... (vezi toată discuția)
Are drept de mostenire? dddro dddro Buna ziua.Mama s-a casatorit cu actualul meu tata cand eu aveam 6 ani.Impreuna au construit o casa in care stau eu cu sotia.Mama a decedat in urma cu 9 ani,iar ... (vezi toată discuția)