avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua , vreau sa pun și eu o întrebare!! Am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua , vreau sa pun și eu o întrebare!! Am plecat dintr-o ...

Bună ziua , vreau sa pun și eu o întrebare!!
Am plecat dintr-o parcare oblică de pe o strada cu sens unic , m-am asigurat și am început sa dau cu mașalier încet, din spate a venit o mașină care s-a oprit brusc in spatele meu exact când eu dădeam cu spatele . Eu deja ieșisem cu jumătate de mașină. Femeia a oprit mașina pe partea carosabilă pentru a lasă o persoana sa coboare . Din păcate i-am atins portiera din spate stânga. Ce părere aveți de aceasta întâmplare ? Este doar vina mea?? Sau are și femeia o mica vină ca a oprit în loc nepermis ??
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2021
Cristianoss, utilizator

Alte discuții în legătură

Urgent - tamponare cu zero daune Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua, Astazi in jur de ora 15:00 dadeam cu spatele intr-o parcare mai aglomerata. In spatele meu era parcat un matiz. Practic traiectoria mea de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri accident rutier iosif22 iosif22 Buna ziua. Zilele trecute am circulat cu masina pe o strada cu sens unic, cand vad in fata mea venind o alta masina spre mine. Cum am vazut pe cel din fata ... (vezi toată discuția)
Tamponare mariusoi1233 mariusoi1233 Buna ziua. Va expun urmatoarea situatie: eu ieseam din parcare situata perpendicular cu axul drumului cu spatele, exact vis a vis de aceasta parcare este ... (vezi toată discuția)