avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri ACCIDENT RUTIER
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri ACCIDENT RUTIER

Buna ziua. Zilele trecute am circulat cu masina pe o strada cu sens unic, cand vad in fata mea venind o alta masina spre mine. Cum am vazut pe cel din fata m-am oprit la fel si dansul. Imi face cu farurile semne ca sa ma duc in spate...eu nimic stau pe loc, dintr-o data incepe sa vina insistent spre mine, eu abea atunci am bagat masalierul sa o dau in spate (ma rog decat sa mi-o sparga fata) abea pornesc aud claxon in spatele meu eu ma opresc. .si ies din masina....cel din fata mea urla la mine sa-i dau liber sa treaca cand oamenii din strada i-au strigat ca a intrat pe interzis a urcat in masina si-a plecat. Cel din spatele meu zice ca l-am lovit si sa-i dau asigurarea. Mentionez ca nu am avut impact cu cel din spatele meu!
Cel mai recent răspuns: iosif22 , utilizator 14:52, 2 Decembrie 2012
si nu inteleg care e intrebarea? Unde e accidentul?
Daca nu ati avut impact cu masina din spate, atunci nu aveti motiv sa dati asigurarea, sa incheiati un constat amiabil sau sa mergeti la politie.
Daca insa a avut loc un impact, atunci e vina dumneavoastra, indiferent de ce s-a intamplat cu masina din fata, pentru ca nu v-ati asigurat la mersul cu spatele.
Inteleg. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de sfat pentru prima declaratie la politie intr-un scandal kill3rk kill3rk o luam cu inceputul , intro seara din aceasta vara am fost la un brad ( se face inainte de nunta ) al surori prietenei mele , eu am fost cu masina mea , si ... (vezi toată discuția)
Tamponare in ungaria bogdan15 bogdan15 Am avut o tamponare usoara in Budapesta, eu fiind de vina. Am dat cu spatele si am lovit usor masina din spate. am verificat impreuna cu cealalta persoana ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , vreau sa pun și eu o întrebare!! am plecat dintr-o ... Cristianoss Cristianoss Bună ziua , vreau sa pun și eu o întrebare!! Am plecat dintr-o parcare oblică de pe o strada cu sens unic , m-am asigurat și am început sa dau cu ... (vezi toată discuția)