avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Tamponare in Ungaria
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Tamponare in Ungaria

Am avut o tamponare usoara in Budapesta, eu fiind de vina. Am dat cu spatele si am lovit usor masina din spate. am verificat impreuna cu cealalta persoana masinile, la mine putin indoita bara din spate, la el nu se vedea nici o stricaciune. l-am intrebat cum procedam mai departe, i-am zis sa rezolvam cu asigurarea dar a zis ca e ok din moment ce nu are nici o zgarietura pe bara. ne-am urcat amandoi in masini si am plecat. dar dupa 10 m a inceput sa ma claxoneze sa ma opresc sa-mi ceara date de contact. i-am dat nume, adresa si numar de telefon si atat. am venit inapoi in romania, si dupa 3 zile ma suna ca a fost la service si ca trebuie sa-i platesc reparatii de vreo 250 de euro. ce ar trebui sa fac ? nu vreau sa platesc, de aia am RCA si carte verde.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:15, 16 Noiembrie 2011
trimiteti catre pagubit asigurarea dvs RCA si cartea verde. Sa se descurce :)
i-am propus asta, el zice ca trebuie proces verbal de la politie si ca trebuie sa ma duc inapoi in ungaria sa semnez proces verbal la politie.
~ Conținut șters la cerere ~
Mai era cineva cu mine. De mers in ungaria la dat declaratii oricum nu aveam de gand.
Daca nu ati completat atunci un formular de constat amiabil acum poate sa va puna sare pe coada mai ales ca aveti si martori. Daca ii trimiteti copie dupa asigurarea RCA a dv inseamna ca sunteti prea fin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - tamponare cu zero daune Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua, Astazi in jur de ora 15:00 dadeam cu spatele intr-o parcare mai aglomerata. In spatele meu era parcat un matiz. Practic traiectoria mea de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu polita rca Niscaty Niscaty Buna ziua, De curand am fost implicat intr-o \"tamponare\" (termen legal aparent) in care am fost vinovat (masina din fata a franta brusc intr-o zona in ... (vezi toată discuția)
Chemare in garantie mihacireasa mihacireasa Am imprumutat masina cuiva care ulterior a provocat un accident in Ungaria cu pagube materiale. S-a constatat ca masina nu avea polita RCA , nici Carte Verde. ... (vezi toată discuția)