avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Poliță asigurare falsă!…Am fost angajat la o ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Poliță asigurare falsă!…Am fost angajat la o societate ca șofer,am avut o tamponare ...

Am fost angajat la o societate ca șofer,am avut o tamponare ușoară în Germania rezultând câteva zgârieturi pe bara mașinii din față!
Am făcut amiabilă cu toate datele necesare!
După 5 luni mi-a venit de la BAAR România ca trebuie să plătesc 2500€ deoarece mașina societății la momentul producerii accidentului a avut o asigurare ce nu era valabilă…era falsă!
Le-am trimis e-mail cu toate datele necesare și poze de la accident,inclusiv cu polița de asigurare ce o aveam la mine atunci!…răspunsul lor fiind ca nu ii interesează…sa se plătească suma apoi vor reveni cu răspuns!
Fostul angajator cat și cei de la BAAR îmi spun ca eu trebuie să plătesc!
Aveți idee cum pot rezolva această problemă?!
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 08:13, 13 Septembrie 2024
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Logic este să plătească proprietarul, cel care are polița. Achitați suma și vă îndreptați împotriva firmei, nu înainte de a depune o plângere penală față de persoana de la care ați primit polița. Sunt câteva articole penale acolo! De acum înainte, verificați pe site dacă mașina are poliță valabilă, este foarte simplu!
[ link extern ]
Totuși cine se aștepta ca polița să fie falsă?
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Răspunzător pentru poliță este proprietarul, adică societatea!
Dacă poliță RCA era falsă, nu aveți nici o răspundere, nici moral, nici material!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca ue smeagull smeagull Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: masina unui prieten de-al meu (cu el la volan), a fost lovita de o alta masina, in ... (vezi toată discuția)
Accident auto fara rca valabil demonel demonel Buna ziua ! As avea nevoie de o parere in legatura cu producerea unui accident auto fara RCA valabil. In speta este vorba despre un camion ce transporta ... (vezi toată discuția)
Accident ContSters344745 ContSters344745 Buna ziua,un prieten a avut un accident a fost lovit din spate de o altă mașină șoferul a plecat de la locul accidentului fără masina .La fața locului a ... (vezi toată discuția)