avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Două procese verbale de contravenție cu suspendarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Două procese verbale de contravenție cu suspendarea permisului

Bună ziua,
În luna iulie 2020 mi s-a suspendat dreptul de a conduce (contravenție). Am formulat plângere contravențională. În februarie 2021 am formulat cerere de renunțare la judecată, dosarul a ieșit în pronunțare, cu amânare a pronunțării în martie 2021.
Problema e că acum 2 zile mi s-a suspendat din nou permisul, pentru viteză, 3 luni.
Dacă formulez plângere față de noua suspendare ce se întâmplă?
În momentul de față am două suspendări. La prima am renunțat la judecată și probabil se va pronunța o hotărâre în acest sens. Dacă voi preda permisul îl pot solicita din nou pe baza noii plângeri, pe care intenționez să o formulez?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Suspendare permis 90 zile + 30 zile danutdruta danutdruta Buna ziua, Ma numesc Druta Danut din comuna Umbraresti, judetul Galati. Pe data de 22.09.2017, pe raza localitatii Valenii de Mures am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Mai pot ataca cu recurs hotararea prin care a fost respinsa plangerea? kosmin_2010 kosmin_2010 Un Proces Verbal intocmit de IPJ [Editat] pentru viteza, Eu sincer nu aveam viteza aia, aveam cam cu 10-15 km mai putin care imi salveaza permisul . Instanta ... (vezi toată discuția)
Permis retinut 30 zile iulya15 iulya15 buna seara, am si eu o problema sper sa ma poata ajuta cineva pt ca sunt disperata, sotului meu ia fost retinut permisu de conducere pt 30 de zile pt ca a ... (vezi toată discuția)