avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre ce se vorbeste in decret lege 118/1990 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre ce se vorbeste in decret lege 118/1990 modificată ...

despre ce sume se vorbeste in cazul decret lege 118/1990 modficată si republicata..Este vorba printre altele despre sasi dusi la muncă fortată in URSS si despre copiilor care s=au nascut după derularea evenimentului de deportare si munca fortata.
Cel mai recent răspuns: cab av PIRSAN SILVIA , Avocat 08:31, 25 Februarie 2021
LEGE nr. 232 din 5 noiembrie 2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia muncii radud62 radud62 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca Memorandumul MMFPSPV(Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice) aprobat de guvernul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legea 130/2020 aurelianchicheanu aurelianchicheanu Buna ziua, Am o nelamurire in legura cu o lege care a fost adoptata de cateva zile. Legea 130/2020 pentru modificarea şi completarea Decretului-lege ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mama mea are pensie de deținut politic. ea este ... cna2002 cna2002 Bună ziua. Mama mea are pensie de deținut politic. Ea este născută în anul 1940, iar la vârsta de 16 ani era deportata impreuna cu părinții ei. Eu sunt ... (vezi toată discuția)