avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.Sunt navigator.Nu am platit contributii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.Sunt navigator.Nu am platit contributii petru pensie.As ...

Buna ziua.Sunt navigator.Nu am platit contributii petru pensie.As dori sa incep.Mai este valabila contributia retroactiva 5 ani sau 10?Daca da,in ce cuantum?Care ar fi pasii de urmat?Sau un link cu legea sau procedurile m-ar ajuta mult.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 25 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OUG nr.163/2020 pentru completarea art. 159 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, precum și pentru adoptarea unor măsuri în domeniul asigurării unor persoane în sistemul public de pensii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea pensiilor neconstitutionala pentru cei care incheie contract ... Epuree Epuree Legea pensiilor neconstitutionala pentru cei care incheie contract cu CAS (aici nu ma refer la contractul incheiat pentru o perioada de 6 ani ... (vezi toată discuția)
Conform ordonanței de urgență pentru completarea art. 159 ... cimbet cimbet Conform Ordonanței de urgență pentru completarea art. 159 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, precum și pentru adoptarea unor ... (vezi toată discuția)