avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare permis conducere Bună ziua, Urmează să ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare permis conducere Bună ziua, Urmează să îmi schimb ...

Schimbare permis conducere
Bună ziua,
Urmează să îmi schimb domiciliul în alt județ deci și buletinul. Aș dori să îmi spuneți, vă rog, când va trebui să îmi schimb permisul de conducere la termen, pot să depun actele doar în județul de domiciliu sau le pot depune și în alt județ?
Și în particular, dacă nu se poate, măcar adeverința medicală, poate fi făcută și în alt județ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: mymy10 , utilizator 08:20, 26 Februarie 2021
Pentru vizita medicala trebuie in primul rand sa prezentati o adeverinta de la medicul de familie din care sa rezulte ca nu suferiti de boli cronice. Vizita medicala o puteti face la orice clinica acreditata.
Preschimbarea permisului de conducere se face doar la MAI - Directia permise din localitatea (judetul) de domiciliu - facand o programare online.
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2021
Adriana *, Consultant resurse umane
Mulțumesc, Adriana!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis auto, vizita medicala Bogdan62 Bogdan62 urmeaza sa-mi expire permisul auto,in luna august;vreau sa-l preschimb zilele acestea ,este obligatorie vizita medicala? (vezi toată discuția)
Permis auto ...( expirat? ) ContSters179589 ContSters179589 Buna ziua, Am o amica,care detine permis auto din Dec.1994. Acest permis este de tip vechi,si din neglijenta nu l-a schimbat,avind insa o ultima viza ... (vezi toată discuția)
Ordinul nr. 1162/31.08.2010 - permis retras din motive medicale cosminbarlad cosminbarlad Am o problema. Unei cunostinte i-a fost retras permisul de conducere (cat. B,C,C+E) in 2007 pe motive medicale in urma unui control (afectiunea: ... (vezi toată discuția)