avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista o lege prin care cei stramutati primesc o suma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista o lege prin care cei stramutati primesc o suma de bani ...

Exista o lege prin care cei stramutati primesc o suma de bani si au niste drepturi .Familia mea a fost stramutata in anul 1944 si primesc aceste drepturi . Eu sunt nascut in 1954 si doresc sa-mi spuneti daca am si eu dreptul. DA sau NU. Daca da dupa ce lege , decret sau O.G.? Mutumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: cab av PIRSAN SILVIA , Avocat 20:53, 25 Februarie 2021
Legea nr. 232 din 5 noiembrie 2020. Copilul celui decedat, dispărut sau exterminat în timpul luptelor cu organele de represiune comunistă, în răscoale țărănești, în timpul detenției, internării abuzive în spitale de psihiatrie, în timpul aplicării măsurii domiciliului obligatoriu, strămutării, deportării sau prizonieratului are dreptul la o indemnizație lunară de 500 lei..."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa-mi comunicati daca nepotul veteranului de ... vam63 vam63 Buna seara, va rog sa-mi comunicati daca nepotul veteranului de razboi poate beneficia de drepurile acestuia, mentionez ca nici el si nici vaduva veteranului ... (vezi toată discuția)
Cine imi poate spune cat este acum indemnizația pt un an la ... simonna38 simonna38 Cine imi poate spune cat este acum indemnizația pt un an la DL 118/1990 Multumesc. (vezi toată discuția)
Modificari decret lege 118/1990 karytat karytat In MO nr.623/15.07.2020, a fost completat Decretul - lege 118/1990, la articolul 5 cu aliniatul (5) cu urmatorul text \"Copilul celui decedat in luptele cu ... (vezi toată discuția)