avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, va rog sa-mi comunicati daca nepotul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, va rog sa-mi comunicati daca nepotul veteranului de ...

Buna seara, va rog sa-mi comunicati daca nepotul veteranului de razboi poate beneficia de drepurile acestuia, mentionez ca nici el si nici vaduva veteranului de razboi nu a beneficiat de drepturile prevazute de legile in vigoare. Legea 232/2020
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 30 Mai 2021
vam63, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 1 Octombrie 2021
Buna seara, si eu sunt interesat
Potrivit legii, copilul celui decedat, dispărut sau exterminat în timpul luptelor cu organele de represiune comunistă, în răscoale țărănești, în timpul detenției, internării abuzive în spitale de psihiatrie, în timpul aplicării măsurii domiciliului obligatoriu, strămutării, deportării sau prizonieratului are dreptul la o indemnizație lunară de 500 lei.

In speta,nepotii nu intra in categoria celor care au dreptul la indemnizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o lege prin care cei stramutati primesc o suma de bani ... Boghitoiu Aurel Boghitoiu Aurel Exista o lege prin care cei stramutati primesc o suma de bani si au niste drepturi .Familia mea a fost stramutata in anul 1944 si primesc aceste drepturi . Eu ... (vezi toată discuția)
Cine imi poate spune cat este acum indemnizația pt un an la ... simonna38 simonna38 Cine imi poate spune cat este acum indemnizația pt un an la DL 118/1990 Multumesc. (vezi toată discuția)
Modificari decret lege 118/1990 karytat karytat In MO nr.623/15.07.2020, a fost completat Decretul - lege 118/1990, la articolul 5 cu aliniatul (5) cu urmatorul text \"Copilul celui decedat in luptele cu ... (vezi toată discuția)