Imputernicit de bunica mea, am inceput demersul de a-i schimba furnizorul de energie electrica, de la CEZ, la ENEL.
Depus toate actele la furnizorul preferat, toate bune, insa dupa o luna ma suna acest furnizor, spunand ca a fost pusa o cerere de renuntare la transfer de catre vechiul furnizor (CEZ).
Sunand bunica, aflu ca acum ceva vreme, au venit doua persoane la dumneaei, intreband-o daca "s-a mutat la Bucuresti" (asta e cel mai relevant din ce isi aminteste bunica) si au pus-o sa semneze niste hartii.
Nu a stiut, sunt convins ca nici nu i s-a explicat ce a semnat, cert e ca aceea a fost cererea de renuntare la schimbare furnizor.
Acum, sunt extrem de suparat pe practica celor de la CEZ, care practic au profitat de vulnerabilitatea/lipsa informatiilor bunicii si vreau sa continui demersul de a schimba furnizorul, nu inainte de a le scrie celor de la CEZ.
Intrebarea mea la dvs ar fi unde s-ar incadra fapta acelor doua persoane de la CEZ, din punct de vedere penal ?
E vorba de insela/ascunde/profita de lipsa informatiei/lipsa intelegerii informatiei/trunchia adevarul, pentru a profita de increderea unei persoane de 86 ani.