avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Daca sunt polițist, pot fi și șofer pe uber sau ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Daca sunt polițist, pot fi și șofer pe uber sau bolt în timpul liber?

Daca sunt polițist, pot fi și șofer pe uber sau bolt în timpul liber?
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Referee , utilizator 15:54, 21 August 2023
Nu, conform dispozitiilor art. 45 alin. 1 lit. g din Legea nr. 360/2002 privind Statutul politistului.
Greșiți doamnă, activitatea se poate face dacă polițistul nu are aviz de poliție judiciară iar activitatea o desfășoară ca și angajat cu fracție de normă într-un domeniu care nu are legătură cu activitatea sa de polițist. Adică pot fi ziua polițist la serviciul cazier judiciar iar după program 2 ore să lucrez ca tinichigiu ori ca șofer ori curier sau chiar brutar. Pentru că nu desfășoar activitate economică. Nu vând nimic. Și nici nu am calitate de administrator în acea firmă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in cazul in care un politist, avand calitatea de organ ... Ionelconstantinescu Ionelconstantinescu Buna ziua! In cazul in care un politist, avand calitatea de organ de cercetare penala al politiei judiciare, efectueaza in timpul liber, in baza unui contract ... (vezi toată discuția)
Un politist poate sa fie asociat sau actionar? pacolola pacolola Conform art.45 alin. 1 lit. lit. g din Legea 360/2002 reprez. statutul politistului, politistului ii este interzis sa desfasoare activitati de comert, ori sa ... (vezi toată discuția)
Sunt politist, pot sa lucrez dupa terminarea programului cu cim sau fara plata? ContSters248630 ContSters248630 Buna ziua ! Inainte de toate vreau sa va spun ca sunt AGENT DE POLITIE (stiu ca politistii nu sunt iubiti, dar sa nu uitam ca mai sunt si ... (vezi toată discuția)