avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate din somaj - cat se plateste?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate din somaj - cat se plateste?

Bună ziua, am rămas fără servici in luna ianuarie, după care la câteva zile am băgat dosarul de șomaj care a fost aprobat. În aceeași luna am întrerupt șomajul cu CM fiind însărcinată.
Știți de ce bani voi beneficia aproximativ?
Cum este mai exact legislația?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2021
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Symonik , utilizator 08:07, 5 Martie 2021
Bani pentru ce ?
Am întrat în șomaj și am băgat CM, deoarece sunt însărcinată, ma interesează cât se plătesc aceste CM?
Menționez ca nu am beneficiat de nici o zi de șomaj. Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Baza de calcul a indemnizației se determină ca medie a veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Baza de calcul a indemnizației se determină ca medie a veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt în șomaj de la 1 feb, între timp am avut ... Crist77 Crist77 Bună ziua. Sunt în șomaj de la 1 feb, între timp am avut o intervenție chirurgicala și sunt în concediu medical. Cum se calculează indemnizația? ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ionuthau ionuthau Buna ziua adresez o intrebare ma aflu in somaj tehnic de o saptamana astazi am mers la medic si s-ar putea sa fiu operat mai am dreptul la concediu medical ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediul de cresterea copilului daca sunt in somaj? loredana.oprea loredana.oprea Buna ziua.Eu am fost in ccc din 01.03.2017 pana in data 12.12.2018,apoi m-am intors la munca dar pentru o perioada scurta.mi-au dat preaviz deoarece mi-au ... (vezi toată discuția)