avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua; tatal meu a decedat saptamana trecuta şi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua; tatal meu a decedat saptamana trecuta şi cum nu eram ...

Buna ziua; tatal meu a decedat saptamana trecuta şi cum nu eram in relatii foarte apropiate nu ştiu exact toate proprietatile pe care le detine. In mod special, el a primit moştenire de la parinti si dela sotia lui (decedata cu ani in urma) nişte pamanturi in alte judete. Insa nu am gasit toate actele si cele pe care le am gasit s-ar putea sa fi fost vandute. Intrebarea mea este: cum pot afla ce terenuri avea el in proprietate, pentru a face succesiunea? Exista o institutie centrala, minister etc unde as putea sa fac o cerere şi sa obtib raspuns centralizat fara sa ma plimb prin diferite sate şi localitati?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cici_b , utilizator 14:33, 28 Februarie 2021
Nu exista.
Dacă n-ați fost în relații bune să aflați de la el ce bunuri deține, acum nu aveți de unde afla.
Multumesc pt raspunsuri..
Ultima modificare: Duminică, 28 Februarie 2021
Cici_b, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ca fiica legitima a tatalui meu-din afara casatoriei-am ... miss dulcine miss dulcine Buna ziua. ca fiica legitima a tatalui meu-din afara casatoriei-am drept de mostenire? Precizez ca relatiile mele cu sotia lui sunt de bun simt. Tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Obtinere de catre mostenitori a titlurilor de proprietate ale defunctului nadia_aa nadia_aa Buna ziua, Bunicul meu a murit iar mama ar dori sa lanseze procedura de succesiune. Problema este ca ea este departe de fostul domiciliu al bunicului. ... (vezi toată discuția)
Angajata de la primarie nu vrea sa lucreze ghiurcav ghiurcav Trăiesc întrun sat unde nu a fost colectivizare. Părinţii mei, ca şi ceilalţi consăteni au mostenit pământurile fără a mai transcrie actele DACÃ ... (vezi toată discuția)