avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Persoanele care locuiesc în localități afectate de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Persoanele care locuiesc în localități afectate de poluare, ...

Persoanele care locuiesc în localități afectate de poluare, mai poate beneficia de cei 2 ani reducere la ieșirea pensiei anticipate dacă au lucrat în grupa 1 (speciale)????
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:09, 28 Februarie 2021
Beneficiaza doar de reducerea cuvenita prin grupa de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare trecuta pe ... Barbu22 Barbu22 Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare, trecuta pe lista localitatilor ai caror locuitori beneficiaza de reducerea varstei de pensionare cu 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.rog frumos comunitatea să îmi răspundă la întrebarea ... asteryx67 asteryx67 Bună ziua.Rog frumos comunitatea să îmi răspundă la întrebarea mea referitoare la pensie.Am împlinit vârsta de 55 ani,am o vechime de 38 ani din care ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie lupsamihai2004 lupsamihai2004 Ma numesc Lupsa Mihai, sunt nascut in 8 noiembrie 1960 si locuiesc in Copsa Mica. Am o vechime totala de 26 de ani, constituita astfel: - 14 ani la SC. ... (vezi toată discuția)