Bună seara,vreau să donez o parte din terenul curtii ficei mele si as vrea să stiu dacă poate face intabularea si să construiască o casă pe el.Multumesc anticipat.
Faceti dezmebrare si donati si apoi fara isi ia autorizatie de constructie si construieste.
Pana sa faceti asta, interesati-va la primarie cae sunt conditiile care trebuiesc indeplinite ca sa obtina autorizatie.
Daca are conditii imposibil de indeplinit, faceti o convetie cu aceasta in ce priveste terenul, in sensul ca ii permiteti sa construiasca pe terenul dvs si poate obtine autorizatie asa.
Mai simplu si clar este să dezmembrati terenul, să îi donati fiicei lotul necesar construirii, apoi in calitate de proprietar al terenului, poate obține autorizație de construire.
Mostenitori
Leordeanu
In urma decesului parintilor ei mama noastra(vaduva) obtine certificat de mostenitor si anume teren 250mp si constructii .
In 1990 mama i-mi doneaza 5000mp( ... (vezi toată discuția)
Act donatie
Dan iacob
Locuiesc în casa părinților,in curtea comuna cu o sora care și a construit separat au acte pe casa...se poate să mi doneze părinții casa in care stau ... (vezi toată discuția)