avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt aduse mașini din strainatate cu numere roșii, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt aduse mașini din strainatate cu numere roșii, neînmatriculate, ...

Sunt aduse mașini din strainatate cu numere roșii, neînmatriculate, și lăsate pe proprietatea blocului în parcari, sunt mașini pentru vânzare. Cei care le aduc, nu sunt nici proprietari de locuințe în bloc, nici chiriași legali, ori nu locuiesc deloc în bloc, sau poate au viza de flotant dar nu poti sa aflii cu exactitate cine sunt, politia nu se baga sa facă control în apartamente. Ocupa locurile de parcare al altora care stau legal. Primăria nu se baga pe motiv ca nu i domeniu public. Unde se poate apela sa vina sa le ia evidenta și sa le ridice.?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:19, 1 Martie 2021
Sesizati oficial politia rutoera si cea teritoriala,care detin autoritatea si competenta sa dispuna sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea unei masini neinmatriculate pe domeniul public lucian1980 lucian1980 Buna ziua De curand am cumparat o masina adusa din austria , pentru a inmatricula masina am nevoie de mai mult timp , intre timp nu a trecut 3 zile de cand am ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare - cu flotant eliz_k eliz_k Buna dimineata, Doresc sa fac rost de un loc de parcare la bloc in conditiile in care masina este pe numele sotului si el are domiciliul in buletin in alta ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține un loc de parcare catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, sunt proprietarul unui apartament în sectorul 3, din București. Din 2014 beneficiez de un loc de parcare pe care l-am platit in fiecare an. ... (vezi toată discuția)