buna ziua. am si eu nevoie de ajutorul dvs. sunt un contabil incepator la o asociatie intercomunitaraa. trebuie sa depun bilantul pe anul 2009 dar nu stiu ce trebuie sa fac si cum. va rog sa imi dati niste sfaturi
va multumesc
Accesati site-ul mfinante.ro si vedeti daca a aparut hgr privind norme de inchidere an financiar 2009 si daca a aparut programul informatic cu intocmire bilant an 2009!
Spor la lucru, dar ati terminat inchiderea pe anul 2009?
Bilant
geanina85
buna ziua!
ce rau e sa fii incepator:((, imi poate spune cineva cum se intocmeste un bilant pt. anul 2009 si pana cand se dpune?:stunned: (vezi toată discuția)
Bilant online 2009
Badger
Salutare,
Poate cineva sa ma ajute cu o informatie, pt vizualizarea bilanturilor pana in 2008, inclusiv, foloseam siteul mfinante.ro, cum incepand din 2009 ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.