avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant 2009
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant 2009

buna ziua. am si eu nevoie de ajutorul dvs. sunt un contabil incepator la o asociatie intercomunitaraa. trebuie sa depun bilantul pe anul 2009 dar nu stiu ce trebuie sa fac si cum. va rog sa imi dati niste sfaturi
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters54221 , utilizator 10:52, 4 Ianuarie 2010
Accesati site-ul mfinante.ro si vedeti daca a aparut hgr privind norme de inchidere an financiar 2009 si daca a aparut programul informatic cu intocmire bilant an 2009!
Spor la lucru, dar ati terminat inchiderea pe anul 2009?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilantul contabil GeorgianaBalinisteanu GeorgianaBalinisteanu bilantul contabil este public? unde este depozitat? ce lege defineste bilantul si continutul lui.? (vezi toată discuția)
Bilant geanina85 geanina85 buna ziua! ce rau e sa fii incepator:((, imi poate spune cineva cum se intocmeste un bilant pt. anul 2009 si pana cand se dpune?:stunned: (vezi toată discuția)
Bilant online 2009 Badger Badger Salutare, Poate cineva sa ma ajute cu o informatie, pt vizualizarea bilanturilor pana in 2008, inclusiv, foloseam siteul mfinante.ro, cum incepand din 2009 ... (vezi toată discuția)