avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nivel studii consilier primar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nivel studii consilier primar

Buna ziua !
As dori sa va intreb, pentru angajarea pe post de Consilier personal al primarului, nivelul de studii este obligatoriu superior, asa este ?
Deci, salariul de baza se determina avand in vedere salariul minim brut pe tara pentru studii superioare, momentan de 2350 lei, inmultit cu coeficientul de ierarhizare de 2.79.
Coeficientul de ierarhizare este la fel peste tot pentru acest post, sau difera de la primarie la primarie?
As dori sa stiu daca eu am fost coerct incadrata.
Am fost angajata in luna noiembrie 2020
coef de ierarhizare...2.08
grad vechime 5
consilier grad IA
salar de baza 4638
spor de vechime 1137
Spuneti-mi daca am fost corect incadrata sau nu.
Si va rog sa-mi spuneti momentan cum ar trebui sa am salariul ?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii unice a functionarilor publici cristina30 cristina30 Buna seara, As dori sa va consult intr-o problema referitoare la salariile functionarilor publici. La inceputul anului acesta am fost promovat de pe functia ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice a functionarilor publici cristina30 cristina30 Buna ziua, As dori sa va consult intr-o problema referitoare la salariile functionarilor publici. La inceputul anului acesta am fost promovat de pe functia ... (vezi toată discuția)
Modalitate calcul salariu baza sef serviciu invatamantul superior. Aqua_blue Aqua_blue Buna seara! Va rog, foarte mult, daca lucreaza cineva pe un post de sef serviciu in invatamantul superior sau daca exista cineva care se cunoasca la modul ... (vezi toată discuția)