avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am cumparat o masina din Franta,iar la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am cumparat o masina din Franta,iar la granita austriaca ...

Buna ziua. Am cumparat o masina din Franta,iar la granita austriaca am fost oprit, mi-au luat placutele frantuzesti si actele masinii si ale mele si ale fiului meu, am platit 200 euro CASH, n-au vrut altfel, am stat toata noaptea in parcare iar dimineata am luat taxi pana in prima localitate unde am facut asigurare si inmatriculare austriaca, chiar daca aveam din Franta. In total m-au costat in jur de 600 euro (acte,amenda,taxi,etc) plus o noapte in masina. Intrebarea mea este, aceasta este procedura legala in austria? Dar fiul meu de ce a fost retinut? amenda cash, in conditiile in care nu mai exista plata cu cash in UE?

Alte discuții în legătură

Buna ziua . am cumpărat o masina din franța de la un coleg ... mariciii2002 mariciii2002 Buna ziua . Am cumpărat o masina din Franța de la un coleg ,mi a barat cartea .pana sa întru în Austria am cumpărat rovineta pt Austria și Ungaria .la ... (vezi toată discuția)
Amenda austria valentinseran valentinseran Buna ziua.Ma numesc Valentin.In luna Ianuarie 2015 am transportat cu un trailer plus remorca 2 autoturisme (unul accidentat iar celalalt ars) pentru ... (vezi toată discuția)
Bună am primit o amenda de 5500 euro în austria, mi sa dat ... Toma40 Toma40 Bună Am primit o amenda de 5500 euro în austria, mi sa dat amendă ca aveam interdicție de a întra în austria timp de 10 ani. După 1 an miau trimis-o ... (vezi toată discuția)