avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună Am primit o amenda de 5500 euro în Austria, mi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună Am primit o amenda de 5500 euro în Austria, mi sa dat ...

Bună
Am primit o amenda de 5500 euro în austria, mi sa dat amendă ca aveam interdicție de a întra în austria timp de 10 ani. După 1 an miau trimis-o în România la judecătorie sa mi-o recunoască statul român.
Și judecătoria a recunoscut-o ca stat UE
Întrebarea mea este se prescrie Această amendă?
Vă mulțumesc frumos și aștept un răspuns.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:59, 22 Octombrie 2022
Daca nu achitați amenda riscati sa ajungeți la închisoare dacă mai călcați pe teritoriul Austriei.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca nu achitați amenda riscati sa ajungeți la închisoare dacă mai călcați pe teritoriul Austriei.

Eu miam terminat interdicția în austria deci anii de zile și acum lucrez cu acte în austria.
Am avut legitimări de către polițiștii și nu mi-au spus nimic ca aș avea
Daca nu v-au luat pana acum este posibil sa se fi prescris dar trebuie conform dreptului austriac.
Nu are treaba dreptul roman.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana straina crisadi crisadi buna ziua Va rog, daca ati intampinat vreodata problema asta, sa ma ajutati!!!!!!!!!! Seful meu vrea sa angajeze o doamna din Serbia, care are in jur de 50 ... (vezi toată discuția)
Amenda de 3000 euro in austria ilisor ilisor Transportam o masina pe trailer si cateva persoane in masina pe directia Franta Romania.In Austria am fost retinut pe motiv ca masina de pe trailer depaseste ... (vezi toată discuția)
Alocatiile de stat claumona70 claumona70 Buna seara.Sunt casatorita cu un cetatean Austriac de origine romana din 2001.In urma casatoriei au rezultat 2 copii nascuti in Austria.Conform legislatiei ... (vezi toată discuția)