avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua . Am cumpărat o masina din Franța de la un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua . Am cumpărat o masina din Franța de la un coleg ...

Buna ziua . Am cumpărat o masina din Franța de la un coleg ,mi a barat cartea .pana sa întru în Austria am cumpărat rovineta pt Austria și Ungaria .la punctul de trecere al frontierei în Austria mi a fost luate plăcuțele de înmatriculare și amendat cu 200 euro. A doua zi dimineata am fost sa mi cumpar numere de toll de Austria și am venit acasă. Acum după 4 luni am primit amenda din Ungaria pt neplata rovinetei . Întrebarea mea e dacă aveam numere de toll trebuia sa plătesc rovineta pe ungaria.va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mariciii2002 , utilizator 16:38, 30 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
desigur. numerele de toll sunt din austria, amenda e din ungaria. chestie de suveranitate
Dar eu luasem rovineta pe Austria și Ungaria
Pe numerele franțuzești nu am avut de unde sa știu ca o sa mi oprească numerele franțuzești la întrare în austria
adriandimitriu a scris:

desigur. numerele de toll sunt din austria, amenda e din ungaria. chestie de suveranitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am cumparat o masina din franta,iar la granita austriaca ... georgeioan georgeioan Buna ziua. Am cumparat o masina din Franta,iar la granita austriaca am fost oprit, mi-au luat placutele frantuzesti si actele masinii si ale mele si ale fiului ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto rca expirata Alinsaban Alinsaban Buna seara tuturor,am o problema foarte mare va rog,pe data de 22 decembrie in raza comunei mele ,am fost oprit la un control de rutina si sa constatat ca ... (vezi toată discuția)
Cum aduc legal o remorca in tara ? webstarrr webstarrr Buna tuturor ! Saptamana viitoare eu as vrea sa ma intorc in tara si m-am gandit sa cumpar o remorca mai micuta, una pe 2 roti ca sa pot sa aduc si niste ... (vezi toată discuția)