avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa ies din societate fara nicio pretentie.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa ies din societate fara nicio pretentie.

Sunt actionar intr.o societate si administrator, trei actionari, unul a murit acum o luna si mostenitorii nu vor sa faca succesiunea, am imputernicit celalalt asociat si vreau sa ies din societate fara nicio pretentie. Cum?
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:02, 17 Martie 2021
Puteti iesi, prin cesiunea partilor sociale ... adica, sa va vindeti partea din societate.
Mai intai succesiunea, apoi inregistrat certificatul de mostenitor la registrul comertului. Pana atunci mostenitorii asociatului decedat nu au niciun drept in firma.
nu vor sa.si faca succesiunea, au doua fete in strainatate, iar colegul celalalt nu vrea ca eu sa plec.
O sa vada ca nu e de gluma cand se vor lovi de o prima problema daca nu vor sa-si faca succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa dau actiunile mele asociatului mergand la notariat urmand ... semenicul semenicul vreau sa dau actiunile mele asociatului mergand la notariat urmand ca el sa mearga la Registrul Comertului ca sa consemneze transferul. mentionez ca am fost ... (vezi toată discuția)
Model contract cesiune parti sociale danmarianpopescu danmarianpopescu Va rog daca ma puteti ajuta in urmatoarea problema: sunt actionar intr-o firma - SRL - cu trei asociati. Doi dintre ei doresc sa cesioneze partile sociale ... (vezi toată discuția)
Iesire din firma er0s22 er0s22 Buna ziua Am o problema legata de un SRL in care suntem asociati cu parti egale 6 persoane. 3 suntem administratori (eu si alte 2 persoane). De 6 luni ... (vezi toată discuția)