avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune teren cu mai multi proprietari...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune teren cu mai multi proprietari...

Buna ziua, pentru a face succesiunea dupa mama pentru cota parte din terenul detinut de mama in cota de 1/7 dintr-un teren la care sunt mai multi coproprietari cum se procedeaza?. Mentionez ca am dorit sa facem succesiunea si notarul ne cere declaratie de acceptare de cota pentru toti ceilalti coproprietari. Nu reusim sa obtinem declaratia de la mostenitorii legali ai unuia din coproprietar decedat si el. Cum procedam in acest caz? Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: peta20ro , utilizator 10:42, 2 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dezbateți succesiunea la instanța de judecată.
Mergeti la alt notar.
dvs dezbateti succesiunea dupa mama, e vb doar de acea cota de 1/7, deocamdata nu aveti vreo legatura cu restul. Cand veti deveni coproprietari, puteti sa faceti partaj cu ceilalti amiabil sau in instanta.
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2021
gi-jane2, moderator
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare drepturi succesorale valer67 valer67 Bună seara! Sunt mostenitor într-un titlu de proprietate impreuna cu încă alți 2 moștenitori. Nu este posibila împărțirea amiabila la notar, deoarece ... (vezi toată discuția)
Vânzare cota parte dintr-un teren! icpopescu icpopescu În urma unui proces cu familia tatălui meu decedat, am moștenit prin sentința definitiva o cota de 3/16 dintr-un teren forestier de 50ha! Am găsit doritor ... (vezi toată discuția)
Donatie cotă 1/2 teren vita de vie în coproprietate persoana ... ABANA1 ABANA1 Donatie cotă 1/2 teren viță de vie în coproprietate Persoana X detinea 2 terenuri cu vita de vie dispusă pe mai multe rînduri egale ca lungime. ... (vezi toată discuția)