avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Am făcut naveta în februarie și doresc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Am făcut naveta în februarie și doresc sa depun ...

Bună seara! Am făcut naveta în februarie și doresc sa depun cererea în martie sau aprilie mi se va deconta? Nu găsesc nicăieri scris ca nu se decontează lunile anterioare. Mulțumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 2 Martie 2021
Unde lucrati?
În învățământ.
Consiliul de administratie al unitatii de invatamant analizeaza si verifica legalitatea solicitarilor, aproba lunar cererile solicitantilor si fundamenteaza necesarul lunar de finantare, individual si pe total unitate de invatamant. Necesarul de finantat se transmite de catre directorul unitatii de invatamant sub forma de solicitare primarului, respectiv presedintelui consiliului judetean, dupa caz, in termen de 5 zile lucratoare de la incheierea lunii pentru care se face fundamentarea, in vederea deschiderii de credite pentru efectuarea platilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonatorii secundari de credite rscandreea rscandreea Conform carei legi scoala este obligata sa prezinte documente justificative pentru decontarea navetei profesorilor. Am cerut ca pe langa referatul in care ... (vezi toată discuția)
Decontarea navetei profesorilor ioana35 ioana35 Buna ziua! as dori sa va prezint o mica problema si dilema cu care ma confrunt. Sunt cadru didactic; fac naveta, cam 50 kilometri pana la scoala, cu masina ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)