avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,am iesit in pensie de invaliditate in anul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,am iesit in pensie de invaliditate in anul 2015,indicele ...

Buna ziua,am iesit in pensie de invaliditate in anul 2015,indicele de corectie fiind 1,07 si urmeaza sa ma pensionez in aceasta luna la limita de varsta,va rog sa-mi spuneti la stabilirea pensiei se modifica indicele de corectie fiid inlocuit cu cel din acest an?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Bukkos Agneta , utilizator 10:14, 2 Martie 2021
Nu.
Ramaneti cu valoarea indicelui de corectie de la data deschiderii drepturilor la pensie de invaliditate.
Multumesc pentru raspunsul dat,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indice de corecție pensie Angela. Șandru Angela. Șandru Soțul meu sa pensionat pe caz de boala in 20.11.2000 și a ieșit la limita de vârstă pe 25.01.2019 cu indice de corecție 0.00. E posibil sa nu aibă ... (vezi toată discuția)
Dores sa aflu Mara Draghici Mara Draghici Sunt profesor. Am iesit la pensie in Sept. 2014 pana in Sept. 2015. Incepand cu 1 09.2015 am renuntat la pensie si am reinceput activitatea pana la ... (vezi toată discuția)
Buna seara.am iesit la pensie la limita de virsta, primind decizia ... JEAN55 JEAN55 Buna seara.Am iesit la pensie la limita de virsta, primind decizia pe data de 28.05.2020. Am inteles ca indicele de corectie in 2020 este de 1,41 iar mie mi ... (vezi toată discuția)