avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dores sa aflu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dores sa aflu

Sunt profesor. Am iesit la pensie in Sept. 2014 pana in Sept. 2015. Incepand cu 1 09.2015 am renuntat la pensie si am reinceput activitatea pana la data de 28.06.2017.
Am solicitat reiesirea la pensie si recalcularea celor 2 ani peste limita de varstA. Care este valoarea indicelui de corectie cu care trebuiau CALCULATI cei doi ani luncrati peste, Indicele de corectie fiind la data solicitarii de 1,14.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:50, 28 Septembrie 2017
1,07

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare elenamihaila elenamihaila Am iesit la pensie partial anticipat in aprilie 2014 si am avut un indice de corectie la calcularea pensiei de 1,07.In luna iule 2017 voi iesi la pensie la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am iesit la pensie in 2014. si am avut indicele de ... Mihai53 Mihai53 INDICELE DE CORECTIE PENSIE :INFLUENTA Buna ziua, Am iesit la pensie in 2014. Si am avut indicele de corectie 1.07. Ne-a bombardat cu faptul ca se vor ... (vezi toată discuția)
In 2020 am primit decizie privind acordarea pensiei pentru limita ... MNich MNich in 2020 am primit decizie privind acordarea pensiei pentru limita de varsta. indicele de corectie este de 1,07 stbilit in 2015 cand am iesit cu pensie ... (vezi toată discuția)