avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii cat si cum imi platesc darile la stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

cat si cum imi platesc darile la stat

Spuneti-mi si mie,va rog,ce trebuie sa fac pentru a-mi plati singura la stat(pentru pensie,vechime,sau cum se numeste...) si cam cat ar trebui sa platesc?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 10:56, 4 Ianuarie 2010
In principiul trebuie sa va adresati la casa de pensii, de sanatate si somaj, sau unde va interseaza sa va platiti singura darile si sa incheiati contracte cu acestea!
Baza de calcul este de obicei salariul minim pe economie( 600 lei) la care sa aplica cota fiecarei institutii!
Puteti incheia contract de asigurare cu AJOFM pentru somaj,Casa de pensii judeteana si casa de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributiilor obligatorii meryleen meryleen Va rog sa-mi spuneti ce suma de bani, lunar trebuie sa dau pentru a avea drepturile unui salariat in cazul in care eu nu lucrez, impozite pentru vechime, ... (vezi toată discuția)
Plata contributii berciumihaela berciumihaela buna ziua, as dorii sa /mi platesc contributile la stat personal.cum pot sa fac si la ce institutii trebuie sa merg. multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Procedura de plata a cas, cass si somaj a unei persoane care lucreaza fara contract radusebastian radusebastian Cum poate o persoana care lucreaza fara contract de munca sa-si plateasca darile catre stat pentru a beneficia de asistenta medicala,somaj si vechime in munca ... (vezi toată discuția)