avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am și eu o întrebare referitoare la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am și eu o întrebare referitoare la următoarea ...

Bună ziua! Am și eu o întrebare referitoare la următoarea situație : unei persoane angajate cu contract de muncă cu ora ( "... în calitate de prestator ...") în cadrul unui centru de vaccinare i se reține din plata brută pe oră ( bineînțeles ori numărul de ore lucrate ) și CAS, CASS și impozit pe profit ( AȘA S-A COMUNICAT DIN PARTEA AUTORITĂȚII PUBLICE LOCALE ... ), are posibilitatea acea persoană să beneficieze de deduceri la plata impozitului ( deducere personală , persoane aflate în întreținere ) sau nu ?? P.S. Momentan persoana nu are alt job ( practic în această situație se află foarte multe persoane).
Cel mai recent răspuns: nicoleta001 , utilizator 19:35, 2 Martie 2021
Da ,are dreptul la deducerea personala.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicerea retinerii cotizatiei pentru sindicat pe statul de plata...legal? arhontele arhontele 1.Are dreptul Ministerul sa intervina in raportul juridic dintre un angajat si angajator pentru a interzice retinerea cotizatiei sindicale? 2.Codul Fiscal nu ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala la o intreprindere indiv neplatitoare de tva cu un angajat...in fisa fiscala se completeaza doar la venitul brut si la deduceri? multumesc (vezi toată discuția)
Conditii pentru a avea deducere la impozitul pe venit? ginutz_a ginutz_a Buna ziua, as dori sa stiu daca un angajat poate avea deducere la impozitul pe venit in urmatoarele situatii: - are un copil in intretinere, care este ... (vezi toată discuția)