avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca programul de lucru al unui angajat este de 8 ore ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca programul de lucru al unui angajat este de 8 ore zi ( ctr ...

Daca programul de lucru al unui angajat este de 8 ore zi ( ctr cu timp inegal) si acesta presteaza 20 de ore suplimentare/ luna sub urmatoarea forma:
Program normal 12.00-21.00 + 4 ore pana la ora 01.00, cum sunt privite cele 4 ore?
- 4 ore suplimentare?
- 1 ora suplimentara + 3 ore cu spor de noapte?
Angajatul o sa lucreze cam 5 zile pe luna sub forma de mai sus.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 2 Martie 2021
de la 12 .oo -21..oo sunt 9 ore .... care este programul corect?
1 h este pauza de masa
Atunci cele 4 ore sunt ore suplimentare.

Munca prestata intre orele 22,00-6,00 este considerata munca de noapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca 12/24 lilianan lilianan Buna ziua, intro-o societatea activitatea de paza prevede flux continuu adica si sambete si duminici si program de noapte\' Cum este corect sa se treaca in ... (vezi toată discuția)
Sporuri la salariul de baza iodi_rodica iodi_rodica Buna ziua. Am mai multe nelamuriri. Sunt angajat ca asistent social cu nivel superior la o fundatie. Contractul de munca prevede 8 ore de munca pe zi , ... (vezi toată discuția)
Munca de noapte gravida andreea_uri andreea_uri Bună ziua, Am o nelamurire si sper ca ma va putea ajuta cineva sa înțeleg. Am citit și câteva articole de lege pe internet, dar nu reușesc sa ... (vezi toată discuția)