avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Când pot ieșii la pensie de drept
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Când pot ieșii la pensie de drept

Când pot ieșii la pensie de drept. Am 54 ani am lucrat 15 ani și 27 zile în grupa 1 și 6ani și 7 luni și 8 zile în condiții deosebite. Mi sa spus de la casa de pensii ca voi ieșii de drept în 2023 luna ianuarie. După calculul meu trebuia în 2022luna iunie sa ies. Dânșii nu mi-au calculat cele 7 luni lucrate în condițiile deosebite. Ma puteți ajuta sa înțeleg sau greșesc.
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2021
Sms 67, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:38, 2 Martie 2021
Care este data nasterii si stagiul complet de cotizare?
. Cornel Vasile a scris:

Care este data nasterii si stagiul complet de cotizare?

30/07/1967 născut.
29 ani, 11 luni și 13 zile total stagiu cotizare
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2021
Sms 67, utilizator
Din putinele date puse la dispozitie se intelege:
-Limita de varsta la 55 ani si 6 luni.
Cele 7 luni in conditii deosebite nu influienteaza reducerea varstei.

Carp Mircea a scris:

Din putinele date puse la dispozitie se intelege:
-Limita de varsta la 55 ani si 6 luni.
Cele 7 luni in conditii deosebite nu influienteaza reducerea varstei.
Deci cele 7 luni de condiții deosebite se pierd?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru cele 7 luni primiti o majorare de punctaj de 25%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea varstei standard de pensionare pavellevap pavellevap In art 55 din proiectul legii pensiilor se prevede ca persoanele care au stagiul complet de cotizare au dreptul la pensie pentru limnita de varsta cu reducerea ... (vezi toată discuția)
Cumul conditii speciale si ani crestere minori Ema10 Ema10 Buna ziua, Am o situatie un pic confuza privind decizia de pensionare si v-as ruga daca puteti sa imi dati un sfat. Am primit decizia de respingere a ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei la vechimea de mai jos . neculai49 neculai49 Mentionez ca am iesit la pensie cu data 26 07 2009 si am unele suspicini privind calculul pensiei comparand cu alti colegi , din aceeasi perioada din ... (vezi toată discuția)