avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Înmatriculare auto în urma partajului În urma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Înmatriculare auto în urma partajului În urma partajului mi-a ...

Înmatriculare auto în urma partajului
În urma partajului mi-a revenit un autoturism care este pe numele soțului. Cum se face înmatricularea concret pe numele meu? Nu am auzit că se poate înstrăinat auto altfel decât prin a t vânzare - cumpărare.
Cel mai recent răspuns: mymy10 , utilizator 19:03, 2 Martie 2021
in baza conventiei sau hotararii de partaj, cu ea va duceti si o puneti pe rol, apoi la inmatriculari la politie.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare proprietar masina dupa divort GabrielaBT GabrielaBT In urma partajului juridic, am obtinut autoturismul care a fost bun comun, dar el este inca trecut pe numele fostului sot. Care sunt pasii, respectiv actele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in baza unui partaj facut la notar mi-a revenit un ... Danrusu03 Danrusu03 Buna ziua, In baza unui partaj facut la notar mi-a revenit un autoturism care este pe numel sotiei. Rugamintea mea este daca-mi puteti explica defalcat ce ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, doresc si eu o lamurire: in luna iulie am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare, am scazut-o de la taxe si impozite. Cumparatorul a ... (vezi toată discuția)