avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua! Daca doresc infiintarea unui PFA pt a ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua! Daca doresc infiintarea unui PFA pt a presta servicii ...

Buna ziua! Daca doresc infiintarea unui PFA pt a presta servicii ssm si su si abilitarea ulterioara de catre ITM, trebuie sa am cei 5 ani vechime care sunt obligatorii pentru infiintarea unui serviciu extern? Indiferent ca e PFA sau Serviciu Extern SRL trebuie sa am cei 5 ani vechime?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:40, 3 Martie 2021
Vechimea in domeniul ssm si respectiv psi-su este obligatorie pentru a obtine abilitarea ITM, respectiv IJSU.
Puteti infiinta o firma la Registrul Comertului si sa fiti administratorul firmei, dar puteti fi seful autorizat pe specialitate numai dupa abilitarea de catre ITM/ IJSU.
La infiintarea firmei la RC trebuie sa nominalizati un sef la SEPP, respectriv la psi-SU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa firma de protecta muncii ssm CristinaBaltaretu CristinaBaltaretu Buna. As vrea sa fac un curs de Protectia Muncii (SSM) si apoi sa imi deschid PFA in acest domeniu. As vrea sa va intreb daca este posibil in Romania sa fii ... (vezi toată discuția)
Cadru tehnic stingere si prevenire incendii 10188 10188 Buna ziua, 1. Dupa absolvirea unui curs de cadru tehnic stingere si prevenire incendii, pentru a putea profesa in domeniu, mai este necesara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt economist de profesie,as vrea sa fac cursul de ... mioarailina mioarailina Buna ziua,sunt economist de profesie,as vrea sa fac cursul de SSM si PSI si sa imi fac ulterior un PFA cu aceasta activitate.respectiv inspector SSM si PSI ... (vezi toată discuția)